Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det borde finnas "black boxes" för alla privata kraschlandningar så att man någon gång kunde få chansen att lära från alla tusentals misstag då risken för att överleva och bli tvungen att leva med sina konsekvenser oftast är alldeles för stor


The pilot: We'll be entering som turbulence but I'm sure we'll make it anyway Janet I love you


Klackar som slirar över asfalten
vetskapen om att snart
dyka ner i någon annans olycka
en bruten röst i hennes öra

En vetskap
om alltings jävlighet
om hur mycket man än ber
så krockar inte taxin när man vill

En desperat allsång
and I still haven't found
what I'm looking for

Och jag ger upp
låter stroboskopet
skapa och radera mig

det är en balansgång
hon är en höjdrädd lindansös
med strålkastarljuset
som eldar i hennes ögon
like a deer in headlights
rädslan för att falla
och för att inte göra det

en missbrukares
beslutsångest
the last wish
före avrättningen

ett val mellan
en pojke som ler med ögonen
som gör henne nervös
och en tyst telefonsvarare
baby, det är inte jag
it will always be you

en ångest
för hur mycket
hon saknar en kyss


som en fågel
med flygförbud














Fri vers av osams
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 14:08



Bookmark and Share


  Novemberrus
himla himla bra!
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

osams
osams