Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem till oss


Ville in till dig
din famn och hamn
så mjuk av hela dig -

du tog emot mig
och mina plötsliga tårar
med hela dig
att hela oss

Så föll vi
hem till oss
in i varandra

min älskade

Våra kroppar
så nära
som vi är

att mitt rött -

så kära
som vi är

att ditt rött -

är våra röda dagar
tillsammans

min älskade

Ett blodsband
mäter kärleken
oss emellan
och får tiden
att stämma
under månen




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-05 15:07



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint att hitta hem i någon
2011-02-07

  Katinka VIP
Gillar din beskrivning av känslan. Den fina djupa känslan av hem.
2011-02-06

    ej medlem längre
Ja det är vackert och ljuvligt beskrivet.Gillar.
2011-02-05

  Ninananonia VIP
Ja som alltid , en underbar dikt .
2011-02-05

  janoch taikon
pretty nice!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP