Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommans skönhet

                                                    

                                                   Blommans

 skönhet

lyser
 

upp


sinnets

rikedom




Fri vers av Janne
Läst 500 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-08 17:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
enkel o klar, men så sann
2011-03-09

  Junitvillingen
De orden berör min själs djup - och bilden är ljuvlig den med!
2011-03-07

  Blåbäret
tilltalande på flera sätt
2011-02-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Visst är det så...så fint det här var.
2011-02-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönhet fångad med få ord, på få rader. Så fin. =)
2011-02-09

    ej medlem längre
Ord som sprider doft av liv..
Fint. . .
2011-02-09

  Ninananonia VIP
Absolut.
Dessutom älskar jag blommor och dofter från olika blommor.
2011-02-08

  Sofhia Wirström
du lyckas återigen med att beröra och få läsaren att få en bild framför sig. man riktigt kan se blomman.
2011-02-08

  Sofhia Wirström
du lyckas återigen med att beröra och få läsaren att få en bild framför sig. man riktigt kan se blomman.
2011-02-08

  Lena Själsöga Keijser
kronblad vackra
vingar
handskål
helhet
i mitten
är vi
strålande
i kronan

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-08

  prinscess VIP
mycket vackert
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne