Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonen

Tänk vad en telefon kan få en
att känna sig nära någon som
egentlige är så långt bort?

Jag pratade med dig för
första gången idag..




Fri vers av blanktblad
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 22:05



Bookmark and Share


  Line W
Den kan också få en att känna sig väldigt långt ifrån någon som är nära när den aldrig ringer.. Fint skrivet!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad