Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första

Du var min första allt.
Ja nästan i alla fall och
för det, och att du är
den du är, kommer du
alltid ha en stor del av
mitt hjärta.




Fri vers av blanktblad
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-31 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad