Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obehag

Har en konstig känsla i magen.
Vet inte vad den beror på..

Känns inte som om det är som
det varit, som om något
försvunnit, och jag avskyr den
för jag har varit så lycklig nu.




Fri vers av blanktblad
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-09 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad