Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får inte älska mig!!

Du säger att du gillar mig.
Jag tror dig för jag ser det i dina ögon.
Men du måste sluta gilla mig innan jag bryter ner dig totalt.

Jag klarar inte av dina känslor för mig.
Dina känslor skrämmer mig, får mig känna mig kvävd.
Dina känslor är för starka.

Missförstå mig inte för jag gillar dig verkligen.
Men jag är ingen bra för dig.
Jag kommer bara förstöra dig.

Har sagt det så många gånger förut.
Jag vet inte hur man gör.
Vet inte hur man ska vara.

Vet inte hur man älskar.
Så snälla släpp taget om mig.
Innan jag sårar dig.

Innan jag smular sönder dig till små bitar.
Lämnar dig kvar liggande på golvet i salta tårar.
Med ett hjärta malet till sandkorn.

Jag vill att du stannar upp innan det är för sent.
Tänk dig för och vänd om.
Jag gillar dig men jag vet inte hur jag ska älska dig.




Fri vers av Anjelica
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-09 14:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt kärleken komma till dig

äkta kärlek,
kräver ingen kärlek tillbaks
2012-09-05

  Veronic@
Fint & sorglig, alla kan lära sig att älska. . trots djupa sår. <3
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Anjelica
Anjelica