Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet kallas för sömntropia!!

Sömnlös framför datorn.
Lyssnar på musiken som strömmar ut från hörlurarna.
Låter den trollbinda mig som i en trans.
Jag försvinner till en annan värld.

Tröttheten finns där som min resekompis men han vill inte ta mig än.
Han låter mig njuta av ljuden som flödar i mina öron.
Han skrattar åt hur jag kämpar mot att blunda och somna in.

Jag känner mig flummig av trötthet men jag vill inte släppa taget än.
Det är nu som det är som skönast.
Halvt vaken och halvt i sömnens land.

Vet knappt ens vad jag skriver om.




Fri vers av Anjelica
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-29 04:53



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
det är i skarven mellan dröm och verkligheten.. man finner massor av kreativitet och skapande..
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anjelica
Anjelica