Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besökande

Om en vecka får jag se
dig igen, se hur allt går
och jag kan inte ens
beskriva hur glad och
pirrig jag blev när jag
fick reda på det.

Längtar...




Fri vers av blanktblad
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 22:08



Bookmark and Share


    Player
Jag gillar ordet "pirr" och här är det, och används på ett mycket fint sätt!
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad