Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så min vän

 

Fortsätt din väg som leder fram

även

om du träffar människor

som försöker styra dig

 till en annan väg

 

Så min vän

lyssna

 på

din egen röst

 

 välj din egen väg

genom livets 

möten

 

Stå upp för dig själv

 försök känna stolthet

 i

ditt hjärta

 på

din väg




Fri vers av Janne
Läst 585 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-02-11 13:12



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Gillar denna, ibland är det svårt att stå på sig och gå sin egen väg..
2011-03-13

  Johan Bergstjärna VIP
En stor liten dikt!
2011-02-28

    Maria Malm
Viktiga ord att ta till sig. Det egna hjärtats röst ljuger aldrig.
2011-02-16

  M_Franke
Åh, det ska jag verkligen ta till mig...precis vad jag behöver *bokmärker*
2011-02-14

    ej medlem längre
När jag läser o lyssnar
visar sig en bild av ett Ljus som brinner
med obeveklig låga..
Tycker om..
2011-02-14

  Sofhia Wirström
bra skrivet, så fint. Stämmer så väl, man ska försöka gå sin egen väg. Men ibland leder andra människor dig till helt fel vägar...
2011-02-13

  Ninananonia VIP
Visa ord!
Så bra skrivet.
:) Applåder från mig! :)
2011-02-13

  Lena Själsöga Keijser
varje snöstjärna är unik
tillsammans skimrande sidenjordar...även om de flesta suckar just nu - är inte lätt vara snö i de stunderna
ändå skimrar snön och fyller våra ögon med ljus


det gör du

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint och klokt skaldat. =) Fortfarande. =)
2011-02-11

  Anya VIP
Kloka ord i fin form.
2011-02-11

  Julio VIP
Det handlar om att lyssna på sig själv.. trots alla fresteler och distraheringar som finns längs med vägarna.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne