Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Säg mig,


Finns det några tårar?
Finns det någon kärlek?


Finns det några känslor?


Finns det någon frid?
Finns det något hjärta?


Finns det något hat?


Finns det någon smärta?
Finns det någon glädje?


Finns det någon sorg?



Säg mig,


Finns det ens någon själ?

Nej

Jag är tom, det var livet som valde det





Fri vers av coleve
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-12 15:24



Bookmark and Share


  oMareld
ja, man undrar och undrar
frågor utan svar
2011-03-08

  Maiah VIP
Gillar denna jättemycket...livets stora frågor....frågorna gör det hela så stark....
Det blir en bokmärkning
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve