Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

 

Våga se mig
för den jag

är

Jag visar min sårbarhet
vidöppet för dig
 möt
mina ögon

se mig

För ett ögonblick
så möter du mina

ögon

Jag ler mot dig
glädjetårar rinner
ner
 på mina kinder

Se in i mina ögon nu
blotta dina känslor
öppet för mig

Jag lyssnar på dina ord
 jag vågar se dig
för den
du är




Fri vers av Janne
Läst 536 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-02-14 15:46



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
underbart vackert , du måste ha en väldigt kärleksfull själ som kan skriva så innerligt i allt du skriver , vill ha mer
2011-05-28

  Nina Nightwish
Rörande och vackert:)
2011-03-13

  Junitvillingen
"Se mig - bara för den jag är"(= låt med Barbados)...om vi människor bara ger oss tid att se "bakom skalet" skulle mycket vara vunnet. Din mjuka poesi tilltalar mig skarpt - mycket fint skaldat!
2011-03-07

    ej medlem längre
denna berör mig starkt
2011-02-19

  Suzy med punkterna
Vackert och dina ord känns äkta och varma
2011-02-17

  Ex¤animo
"jag vågar se dig, för den du är"... underbara ord.
2011-02-16

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket berörande, väldigt fin dikt!
2011-02-16

  Linda CH VIP
Fin poesi som berör.
2011-02-16

  Maiah VIP
jättejättejätte vacker läsning...
2011-02-15

  Lena Själsöga Keijser
det
vackraste mötet
målar du
mitt hjärta
ja
gråter

tack
2011-02-15

    ej medlem längre
Så mjukt o vackert om
det djupa behovet av att bli sedd..
2011-02-15

  Ninananonia VIP
Härliga ord.
Alla vill vi bli sedda och älskade för dem
vi är.

Ha det gött :)
2011-02-14

  Ninananonia VIP
Härliga ord.
Alla vill vi bli sedda och älskade dem vi är.
2011-02-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Hudlöst nära, berörande vackert. =)
2011-02-14

  Bibbi VIP
Oändligt sköna ord.
2011-02-14

  Ann-sofie.
otroligt vackert skrivet om att våga vissa vem man verkligen är för den man älskar..
2011-02-14

    Ken Cassel
Mycket fint skriftat ifrån dig, själens krigare!
:)

Mvh
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne