Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som läser (res bort ett tag)

 

 Lägg dig på hängmattan
 
låt bilden
omsluta
 
 tankarna

vila

dina
 sinnen

i

stunden




Fri vers av Janne
Läst 497 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-16 13:21



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En dikt som får mig att längta bort. Meditativ!
2011-03-01

  ia VIP
mitt i prick..
precis sådär.

ska ta med mig den bilden
länge..
tack!!!
2011-03-01

    ADI Nehlin
härligt det skulle vara
2011-02-25

  Suzy med punkterna
Stort detta och jag tackar för min resa
2011-02-17

  mare VIP
Skrev nyss en dikt om detta ;)
Härlig tanke !
2011-02-16

  Julio VIP
Mäktigt..den här gjorde du bra, lik som många utav dina andra^
2011-02-16

  Ninananonia VIP
Underbart! :)
2011-02-16

  Ann-sofie.
där blev det fel skrivet menade å vad inte vaf..
2011-02-16

  Ann-sofie.
å vaf skönt om man kunde göra det, vackert skrivet!
2011-02-16

  Elwania
skönt men nu återvänder jag till vinter och mitt eldande i spisen
2011-02-16

    Ken Cassel
Fint själens krigare!
Önskar att jag bara fick ligga där i hängmattan och lapa sol
:)

Mvh

Ken
2011-02-16

    Maria Malm
Hoppar gladeligen in och lägger mig på hängmattan.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne