Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen kom mitt lugn. Stormen varade länge. Den var hård och kall.


Vinden talar

När dimmorna slocknat eller dimmorna fallit
och solen gått upp... då kan jag åter andas ut.
Här talar vinden i mitt nya rum, i alla hålrummen.
Vinden talar om, att ÄNTLIGEN kom lugnet till slut!




Fri vers av demonsson
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson