Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är ett ord som ofta finns med här och var och passar bra till andra ord och i vardagen.



Så där ja

då får ryggen vila
ett tag
bortom all stress

såja lugn och fin
det ordnar sig
så jag kan orka göra

så nu kommer snart rågen
att sås mellan kotorna

här i mitt krypin
kan inget störa

så nu kan jag orka vara
i mitt görande igen

så du är varmt välkommen!




Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-22 11:52



Bookmark and Share


  aol
tack vännen, en kopp kaffe snäll är du kram,
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson