Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redigerad från arkivet




Födas på nytt

 

En larv blir
en puppa
som kläcks

en fjäril
kommer ut
med underbara
färger

breder ut sina
vingar

ett nytt liv
har fötts

den flyger
vidare på livets
resa




Fri vers av Janne
Läst 460 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-19 11:21



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2011-02-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker i ord och bild.
Skör och fin samklang
2011-02-21

  Ann-sofie.
vackert skrivet!
2011-02-19

  Ninananonia VIP
Vackra tankar föds i mitt inre. :)
Underbart!
2011-02-19

  Anders Nordlander VIP
livet är underbart
som
flyktigt
2011-02-19

  Lena Själsöga Keijser
har vaggat i hängmattan...varför heter denna så..
steg ej ur
det är gott vandra in i dina ord
fjärilsljus

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne