Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det difusa fina

Inte det du ser, utan det du inte ser.
Inte stöten utan elektriciteten som sitter kvar efter.
Inte värmen utan avtrycket.
Inte två som kolliderar utan symbiosen som följer.

Resultatet av intryck och svansen efter sin komet.
För bara med dig, visar kärlek sin helhet.




Fri vers av Incendia
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-20 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Incendia
Incendia