Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Excalibur

 

Allt under himlen

~~*~~

Vinden böjer sig
för svärdet

~~*~~

Som yrsnö
slutar vaja i
vinden

~~*~~

och lyssnar inåt
själen

~~*~~

Så väntar jag

~~*~~

Som stålets själ
är klippan

~~*~~

Men vinden böjer säven
och dröjer
ej

~~*~~

medan månen
har sin
gång

~~*~~

Allt under himlen

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 21:12



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vacker och skönt formaterad.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga