Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan anspråk


Ett stillbildspel över mänsklighetens
tillstånd där bilderna kommer och går

vårt förlorade värde

vem har hört talas om
goda människor?

ut genom fönstret gick han
som en ickevind, han som aldrig
gjorde anspråk på godhet

utan anspråk är godheten
gick förbi mig med nedsänkt blick

när mina tankar var annorstädes

förlorade sig bort

följde bildspelets flackande ljus
över horisonten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-14 18:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
som en meditation, som utmynnar, ja, i det blå -
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP