Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax tranor

strax före stängningsdax
svartnar tranornas vingar

trumpeterna falnar

månsken i våtmarkerna

inväntar de morgondimman




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-02 22:22



Bookmark and Share


  Gawain
Extremt skön text, du fångar verkligen en hel famn med känslor här. Så läckert!
2011-03-05

  Catharina Edin VIP
Så vackert beskrivet, hur det går till, om kvällen -
2011-03-03

  Anya VIP
En vacker bild fångar mitt inre.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP