Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem väljer ditt humör idag?


Det är så irriterande att försöka dra ner en envis rullgardin.
Det smäller till i snöret och den far upp igen.
Åter badar rummet i förhatligt ljus.

Men det är lika irriterande då gardinen fastnar halvvägs
när det är meningen att den ska gå i motsatt riktning
och släppa in morgonstrålarna.

Jag tror jag slänger de där IKEA-gardinerna i en container idag.
Dagen utanför ska få avgöra mitt humör.




Fri vers av Tina-sol
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-03 09:36



Bookmark and Share


  filosofian
Låter som en bra idé!
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol