Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pasodoble

Försökte hon läsa
sina egna tankar

hörde hon ett
främmande språk

orden som strömmade
ur hennes mun
bildade rökringar
och löstes sakta upp

hade hon stannat
stannade hon i växten





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-04 23:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Svårt att tyda sig själv har man allt som oftast. En bra text som fångar något viktigt.
2011-03-05

  Catharina Edin VIP
Interesting -
hon förstår inte sitt eget språk - det känns gälla mig också emellanåt -
2011-03-05

  Nanna X
jag gillar känslan, och funderar över vad Pasodoble betyder? jag känner igen det vagt. jag stör mig lite på ordföljden i tredje raden från slutet , varför inte "och sakta löstes upp"? men det finns kanske en tanke med det?
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP