Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlängtan, vår

Gångande hjärta från
stilla tider i fångenskap

jubla frihet

under snöns tyngd
bland stenarna, gräset
och min längtan

Som jag åtrår

sommar, tid och värme
ljus som håller mig vaken

jag väljer en att älska

det är kärlek

triftfälten, viporna
ja, nu strax är tiden
som hjälper livet
att uthärdas

folket är välkommet
ute, tankar svävar fritt där

i mitt hjärta
i luft

och den sorgsne koltrasten

som gör anspråk på
min trädgård

han är redan här, tidigt
om morgonen

jubel!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 23:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ja, jubel! , tack för det!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP