Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få leva i nuet

 

 Inget är viktigare
än att få leva


i

 
nuet


leva livet
på denna jord
känna gemenskap
med andra människor


dela glädje och sorg
med dom som älskar

 
oss

 

vi är här för varandra
du och jag


livet är vårt
och
vi lever

  på

vårt eget 

sätt




Fri vers av Janne
Läst 1238 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-03-07 19:29



Bookmark and Share


  aol
så innerligt ömt sant så berörande fint vännen,
2011-04-09

  filosofian
Fint!
2011-03-09

    ej medlem längre
En ypperlig text för morgon meditationen.
Den äger riktningen
mot nu och där bor Kärlekens helande Kraft.
Där bor den djupa kapitulationen inför det som är.
Applåder..
2011-03-09

    AA VIP
Fin text. // AA
2011-03-08

  Linda CH VIP
Ett mycket viktigt kärleksbudskap! Acceptera din nästa för alla är olika.
Fint skrivet.
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Din dikt är fantastiskt bra! Sanningen!

och

Underbaraste låt!
Min gamla favorit som jag spelat om och om igen.
Metallica!

Underbart?

Ja!
2011-03-08

  Junitvillingen
Så vackert poetat om något som inte alls borde vara svårt för oss människor - att se till att ta tillvara den stund som är, just nu och just här - och ta tillvara att vi finns, att vi har varandra!! Applåder för tisdagsmorgonens finaste text:-))
2011-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina stora rader tecknar du här i gemenskapens tecken.
2011-03-07

  Lena Själsöga Keijser
andas in din bild
ser allt upplösas in i är
en vid mantel
en väv
mandala
i den väven upphör det vilket så många kamper är
den kamp vilken heter att bli något någon
i den väven är allt det du här så vackert rör vid

tack
2011-03-07

    ej medlem längre
Ja! bra talat och skriftat!
Om fler har din önskan, har vi en rörelse mot en bättre gemenskap!Tycker jag!
2011-03-07

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2011-03-07

    Ken Cassel
på vårt eget sätt, skulle jag ha velat att det stod, Janne!
:)
skoja bara lite med dig, min vän!
Fint skriftat!

Mvh

Ken
2011-03-07

  Suzy med punkterna
Förtjusande!
2011-03-07

  Maiah VIP
Fina tankar om nuet...som är det viktigaste för att inte gå förbi livet...
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tänkvärt och vackert. =)
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne