Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan silikon (En syrlig karamell)


Känner för att vara en syrlig karamell.
En dryg ödla som sätter pekfingret i din
bröstkorg.

Sätt inga etiketter på mig.
Sy inte fast fördomsfulla judestjärnor
på min bröstkorg.

Om vi ska brösta upp oss
borde vi åtminstone se varandra i ögonen
utan silikon




Fri vers av Tina-sol
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol