Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordens längtan

kan ej låta bli

forma orden till bilder

orden och jag vill




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-07 23:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
vi vill, ja, vi vill! för att det är roligt -
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP