Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.16 "Tacoma Trailer" - Leonard Cohen<br /> 17.20 <br /> https://www.youtube.com/watch?v=l475gwnuV9k


Hathor


det gnistrar där du går
fotsteg som av pärlemor

det lyser i ditt hår solljus
strålar genom sykomor

det är handfallna ord
och tomma bagateller

det är milsvida vyer
och eviga rondeller

det är tysta snår
lomropsdammar


här är orden


”Jag vill att du stannar”



det gnistrar där du går
fotsteg som av pärlemor

i dina ögon blänker
skälvande stjärnor

sänker sig inför dig
din blick så vred

här är tårar
i mina handflator

här är tårar
i dina spår

här är tårar
när du går


här är orden


”Jag vill att du stannar”




Prosa (Fabel/Saga) av Nightngale
Läst 785 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-16 20:02



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
magisk som en vinterdröm.
2005-12-17

  Pulsatilla
Jag vill gråta! Säger bara det..
Uppslukad
2005-12-17

  mariann
Oj det här var riktigt vackert!
"Det är handfallna ord och tomma bagateller
Det är milsvida vyer och eviga rondeller"
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale