Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klangerna

några små kummel
vilar skönhet och lugn
där små trähus, grånade
famlar efter
sin egen historia

inuti finns skogen
och fågelsången

båten ror från världen
till ostämd pianomusik
den varar till längtans slut

trofasta änglar som
vill mig väl och omfattar

sånger, toner, riddare

tillitsfullt, sällsynt som
klostrets klara bäckar

litar jag på klangerna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-11 20:55



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'klostrets klara bäckar', vilka ord, vilken bild.
2011-03-11

  Linda CH VIP
Förtröstansfullt och rofyllt!
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP