Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt finns (inom oss)

 

Allt finns inom oss
vi som längtar efter
kärleken som
aldrig kommer,
bara för att vi inte
orkar släppa
in den i våra hjärtan


Men ge inte upp
förträngda känslor
brister till slut,
bara vi vågar öppna
våra hjärtan och släppa
in kärleken
igen


Brustna hjärtan
behöver få vårdas
omsorgsfullt med
kärlek


Som vi kan ge
varandra




Fri vers av Janne
Läst 728 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-12 12:52



Bookmark and Share


  Anna*
Väldigt fint! Kärleken är läkande ♥ Applåder
2011-03-20

  Linda CH VIP
Visdomsord vackert och innerligt förmedlade!
2011-03-14

  mare VIP
Mycket fint skrivet !
2011-03-14

  Lena Själsöga Keijser
ja
allt finns inom oss
allt det vi säger är utanför
droppe omfamnar hav
hav omfamnar droppe
jag undrar ofta
vari är
alla barriärer

tack
2011-03-13

  Elwania
ja allt finns inom oss
jag tänker på ordet kärlek och sedan ordet allt
frågan är om vi kan ta emot allt som vi har inom
oss i kärlek
eller finns det för mycket condition?
2011-03-13

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2011-03-13

    ej medlem längre
Särdeles vackra är dina rader!
2011-03-12

  Maiah VIP
mycket fint diktat...
2011-03-12

  Johan Bergstjärna VIP
Viktig dikt, bra!
2011-03-12

  Minkki VIP
du förmedlar sårbarhet och längtan väldigt fint!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne