Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla linan rakt

Ett steg, och hon föll
branterna är brantare

idag vacklar!

mellanrummen svagare
och de förnuftiga tankarna
lämnade hon hemmavid

balansgången kräver
nerver av stål och därtill

har hon solen i ögonen

det svårt att hålla linan rakt

men ingenting är som livet!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-13 00:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
nej, just det - ingenting är som livet - här blir man ju rentav glad!
2011-03-13

    ej medlem längre
fortsätt så !
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP