Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringsstaven ivrig

Jag bestämde mig för
vandringsvägarna nu

vek av från de trafikerade
allfarvägarna, tog vägar som
långfrämlingars gömda stigar

träden, skogarna

mina kängor var nya
vandringsstaven ivrig
att locka

i fjärran röda bergens siluett
kylan hade jag glömt

tankarna

gick vindlande vägar men min
vandring gick rakt över vidder

öppna som ådror




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 00:44



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vidder vidgar perspektivet
på människolivet
2011-03-13

  Catharina Edin VIP
jag ser en människa försvinna i fjärran - in i en tavla -
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP