Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppväckt

Idag var strandängarnas
uppvakningsdag då åter
vipor och lärkor hördes
svirvla över vidderna

horisonten vidgade sig
och otroligt nog

kändes vintern överstånden

jo, visst, tar den sig strax
ett återfall, men ljuset
är där vare sig eller inte

dagen då vi återuppväcktes
från de döda





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-13 18:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Grattis, säger jag - här är det fortfarande vinter.
2011-03-13

  mickech
Ja, våren är äntligen här. Tack för en fin text.
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP