Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om overkliga händelser

Dagar i stiltje och isolering
från verklighetens stål, jag

vilar och vårdar min melankoli

lyssnar inåt

på de fantastiska sångerna om
overkliga händelser av osannolika
grymheter begågna för mycket
mycket länge sedan

så blir ondska vacker musik

bildar vackra spetsmönster
i min hemvävda sinnesro

ett tillfälligt avbrott bara

när elbolaget stänger
av strömmen till mitt

ömmande samvete




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-13 20:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Skönt att elbolaget kan stänga av strömmen till ditt samvete. Lär mig ur man gör! ;0) Fina metaforer, verklighetens stål..........bra!
2011-03-14

  Catharina Edin VIP
tror jag förstår - vad vacker musik kan ha sitt ursprung i -
sköna toner här, i flykt från verkligheten.
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP