Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar vår

längtar plåta allt det vackra som börjar spira
såg en daggmask häromdagen, då började det bubbla i magen
tror nog jag såg flygande Canada gäss idag oxå
det knoppas överallt, solen värmer frusna hjärtan
det bultar av längtan efter vår och det andra som sker
i världen i Japan och så det kan jag inte göra något åt
visst blir jag rädd ibland men tänker som så, det är vår
och det är som det är och man kan tycka vad man vill om det




Fri vers av Lotti
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-15 13:32



Bookmark and Share


    Jane S VIP
gör det inte lite lite ont åsså när knopparna brister;)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!