Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå till ditt inre

 

När du tänker på mig
Gå ner till havstranden och jag skall vara där
Jag blir det salta havet som svalkar ditt ansikte


När du längtar efter mig
Gå till skogen och jag skall vara där
Jag blir den svala vinden som smeker bort dina tårar


När du saknar mej
Gå till ditt inre och jag skall vara där
Jag blir ditt hjärtas tröst

För jag finns alltid i dina
tankar

om du väljer

att

lyssna

 




Fri vers av Janne
Läst 654 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-03-16 16:50



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
å detta pratade vackert till mitt hjärta , så fint du gör det, lycklig hon som saknar
2011-05-28

  stenhur VIP
Tredelningen skapar evighetskänsla och mjukheten i orden förmedlar en vacker kärleksgåva
2011-04-25

  La Magnólia VIP
Ljuvligt vacker ...Så mjuk och behaglig .. så full av kärlek och så berörande ...
2011-04-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart vackra ord fyllda av förtröstan och kärlek. Önskar dig allt gott.
2011-03-23

  Sofhia Wirström
underbara ord, varma ord till den du håller kär. går in i hjärtat.
2011-03-23

  Bibbi VIP
Så sant.
2011-03-17

  Ninananonia VIP
Ja, ditt hjärta :)
2011-03-17

  Ninananonia VIP
Underbara ord till din käresta :)
2011-03-17

  mare VIP
Mycket fint skrivet..
2011-03-17

  Junitvillingen
Åhh vilken ljuvlig poesi, som den skönaste sommarbris från havet...underbart skriftat Janne, de sista raderna säger SÅ mycket. Applåder och rosor!!
2011-03-17

  aol
öm vacker skrift,
2011-03-17

  Emme VIP
Tack för denna underbara text!
2011-03-16

  Elwania
Kommer mig för att minnas någon som sa något liknande
en gång för länge sedan
jag tycker din ord var mycket vackra
2011-03-16

  Anna*
Snyggt, ömsint och varmt!
2011-03-16

  Suzy med punkterna
Ömt vackert skaldar du
2011-03-16

  Linda CH VIP
Den högre makten finns överallt inom oss och utanför. Jättefint skrivet!
2011-03-16

  Söderman
Med din pensel målar du världen!
Du når djupt in i den mänskliga själen.
Du har, verkligen, gått
till ditt inre...för att hitta
dessa vackra tankar.
2011-03-16

  Lena Själsöga Keijser
en av de vackraste närhetsgåvorna målar du

tack
2011-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
2011-03-16

  Julio VIP
Härligt..väldigt uppfriskande
2011-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert. =)
2011-03-16

  Filosofen2
Underbart, underbart, underbart!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne