Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En övergiven barndom

Vad vill du med din barndom
du är en spröd och ensam flicka
runt din barnkropp står isstoder
karvade ur din ensamhetsköld

dina önskningar att bli sedd
längs en väg där ingen finns

där inga människor möter dig
där ingen ser in i dina ögon

vad gör du med din barndom
är den alltjämt du, så befäst
inom stängsel och rosentaggar

att ingen kan komma ut därifrån
med dina tankar fann du en väg ut

den vägen ledde bort
från de frånvarande mot

overkligheten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 22:20



Bookmark and Share


  backsippa
Kropp och själ, Bild och ord
Jag vil se bilden , orden finns gått så
Men helt klart underbart
2011-03-23

    ej medlem längre
Den tavlan har jag tittat på och funderat kring många gånger, du har hittat så bra ord till den. Tack.
2011-03-19

  Catharina Edin VIP
måste få kommentera bilden - vad fin den är!
Och vilken kall historia som vevas upp, jag tycker synd om flickan -
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP