Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid namns

kalla mej inte vid namns
men sjung för mig, intensivt
låt mig vara en människa bara




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-19 00:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
å det låter intensivt och tilldragande -
2011-03-19

  Suzy med punkterna
Sjung för mig...strålande
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP