Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begär

(det gör du för din egen skull)




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 00:11



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Om man gör det lätt för sig ...
2011-03-19

  Catharina Edin VIP
hahaha, ja, eller hur!
begär är ett häftigt ord, mycket konnoterat.
2011-03-19

  Suzy med punkterna
Inget mer att tillägga;=)
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP