Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Catharina med hälsningar från Max


Svart hund åter

sprang han lycklig
mot solnedgången
redan vår i hans öron
fladdrande av frihet

nosen i tångruskorna
svansen på topp

koppel är för veklingar

och kajorna formar

vilda moln över hans
lurviga varelse

i total hängivelse




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-19 20:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbar glädje och lycka vackert beskrivet! Min hund och jag trallar i takt när vi läser.
2011-03-21

  Anya VIP
Mycket fin text som ger frihetskänsla och glädje.
2011-03-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen för denna förnämliga text!
2011-03-21

  lisa"puzzle"svensson
lycka!
2011-03-21

  Måna N. Berger
Absolut närvaro! Fint!
2011-03-20

  Catharina Edin VIP
vilken underbar bild - Max som njuter av solnedgången!
2011-03-20

  Lavinia Röd
En lycklig jycke i skymningen! Härligt!
2011-03-20

  Catharina Edin VIP
- och hälsa tillbaka till Max!
2011-03-19

  Catharina Edin VIP
den enda sanna glädjen - djurens direkta och absoluta vårkänslor - tack för en vacker bild.
2011-03-19

    ej medlem längre
Kan se honom framför mig och få del av vattendropparna när han ruskar av sig. :-)
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP