Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt kniven sitta kvar i hjärtat.


De säger att det är större chans
att överleva
om man låter kniven sitta kvar i hjärtat
efter hugget.

Men det är ju givet att man vill avlägsna smärtan
direkt efter överfallet
och inte vänta på en läkare.

För att kunna älska på nytt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 10:50



Bookmark and Share


  Ex¤animo
det är ett enda risktagande... att älska och dra ut knivar... gillar din text.
2011-03-27

    Josefine Anna Victoria
Bra skrivet!
Jag tror att man ibland måste dra ur kniven för att leva, leva är viktigare än att överleva..
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol