Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå vårdag

vintergrå vårdag

solen somnade bak moln

snödroppen trotsar




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-20 13:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken vacker bild - är det dotterns verk?
Sköna rader, även om vemodiga -
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP