Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre blir sämre

En ständig strävan

att alltid vara bättre

gör hälsan sämre




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 15:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2011-03-21

  Catharina Edin VIP
Haiku som säger något centralt för vår tid - konkurrens- och stressamhället.
2011-03-20

    ej medlem längre
Den insikten skulle man haft före utbrändheten! Bra varning!!!
2011-03-20

  Gunwale VIP
Ja, vad kan det vara för något viktig man tappar bort på vägen, om ens strävan bara är ens egen fysiska hälsa?
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP