Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om tomhet och längtan


The Time Of Heart

I Read Books Of Wisdom
I Read Books Of Love
But I Don't Follow
\I Told Myself I'm Lucky
I Long To See
I Only Know What I Know
\Time
\It's Getting Darker
Something Inside Me
Just Want Let Me
See The Light
\Love And Amor
Eros And Cupido
\Time
\I Believe
I Love
I Pray
\I Will Reach The Treasure Within




Fri vers (Fri form) av MGH
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-23 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MGH