Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


I eldens romatiska sken.

Tänk vad skönt det är att sitta på en filt brevid en man.
Mysa brevid en varm eld som skiner
Vi sitter och håller om varandra och känner att värmen är runt varandra.
Jag känner mig lycklig fri.
I eldens sken så börjar vi smeka varndra.
Passionen börjar flöda .
Vi börjar ha sex på den varma filten, och vi älskade passionerat värre.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-26 17:48



Bookmark and Share


  nalltuss
Visst känns det här skönt ,men det någon mer häftig sak hade suttit bra.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP