Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om min envishet kunde hjälpa oss framåt.


Har alltid följt dina andetag,
i ett försök att leva rätt.
Nu är det min tur att visa dig
att andningen är möjlig en stund till.

Lyfter dina vingar,
visar hur man gör.
Knyter dina skor
för att visa vägen.

Det är märkligt
när man plötsligt förstår
att inte ens envishet
räcker för allt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-27 09:38



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Första strofen är guld!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol