Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista du är rädd för.


När jag håller dig
så är det mig själv jag försöker rädda.

Att vara livrädd
klingar fel
när det sista du är rädd för
är livet.

Allt vi kan göra är att hålla i varandra.
Allt vi kan göra är att sväva i nuet.

Jag visste inte att det skulle komma en tid
då man började räkna morgondagar.




Fri vers av Tina-sol
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-27 10:42



Bookmark and Share


    traskande
mmmm, den satt fint.
tack!
2011-03-27

  storm
underbar!
2011-03-27

  mickech
Bra beskrivet.
2011-03-27

  Katinka VIP
Så fint diktat. Man kan börja våga räkna morgondagar, med rätt person.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol