Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"All of us search for love, but some of us, after we've found it, wish we hadn't" (unknown)


Sometimes even the truth is a lie


Jag ber om något som känns
men när det känns
går jag itu

varför gör det som känns bara ont?
för det är alltid samma sak
likgiltlighet eller knivar som skär
inuti

Och det känns som mitt huvud är fyllt med bomull
för jag kan inte tänka klart
Och det är som att nästan, nästan bli galen
Men samtidigt försöka andas under vatten
fastän man vet att det aldrig kommer att gå
man drunknar ju
fyra minuter tar det
sen är det över

Och nu
hur länge innan det är över?
innan jag tar slut
för jag klarar inte längre av det


för du vill inte ha mig
och jag frågar mig själv
varför jag än en gång inte räckte enda fram

och vad jag än gör
är det något som jag fattas

hur kan vi vara vänner
när hjärtslagen blir dubbla
i din närvaro
och färre
i din frånvaro

och varför,
snälla
bara säg meningen
med att jag känner
men inte du

för jag måste veta
denna gång vill jag förstå
varför det varje jävla gång
måste göra ont

fuck kärlek
jag hatar dig
HATAR dig

hur fan tog du dig in?
Jag som inte släppt in någon
sen 2007
och jag hade goda anledningar

men på något sätt
hittade du nycklar
bytte lås
och du är innanför nu
och jag kommer inte ut


varför?
när jag bad om att få känna
var det inte så här




jag önskade mig hopp...
varför är allt hopplöst då?




Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria