Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppte taget

Det hände mig
att eftertanken släppte
taget om mina handlingar

som ogräs växte
o-balansen

så vidtog vandringen
mellan ytterligheterna
mellan röda stugor
och havererade kärnkraftverk

överallt fanns rädsla

överallt fanns oförsonlighet

överallt fanns oförmåga

ingenstant fanns försoning

var ögat blint för grönt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-09 14:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
gillar verkligen bilden här!
Och texten, förstås!
2011-04-09

    ej medlem längre
En stark text om vad växande obalans kan leda till...
2011-04-09

  Janne
En tankvärd bra
skriven text ,angående
naturens miljö i dagens
läge, som skänker mig
eftertankar
2011-04-09

  Lennart Bång
Ooooo starkt och gripande! Verkligen kanon för den får en att tänka.
2011-04-09

    Tea Alex
Spännande. Känns äkta.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP