Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krycka

Jag bär min krycka
som en offer åt längtan
efter friheten






Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 23:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snyggt!!!
2011-04-04

    ej medlem längre
Underbart!
2011-04-03

  Anna*
Mycket talande och jag applåderar =0)
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP