Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuter

minut mäter tid

längre eller kortare

min tid rinner bort




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 19:43



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Tål att betänka. Hur många minuter slår vi inte ihjäl dagligen, bara för att vänta på nästa minut, ett snäpp närmare hålet där tiden rinner ut.
2011-04-12

  Catharina Edin VIP
samma här - livet är så kort.
Minuterna ännu kortare.
2011-04-12

    ej medlem längre
klockan tar ingen hänsyn till dagsläget...
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP